2011. július 25., hétfő

Paragh György: Hyperlipidaemiák - Jelenlegi ára: 4 415 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! HyperlipidaemiákA könyv listaára: 4800 Ft. Leírás:
Az orvostudomány legújabb szakirányú eredményeit felhasználva születhetett meg egy, a korábbinál jóval hatékonyabb lipidcsökkentő kezelés. Ennek részleteiben merülhetnek el azok a szakemberek (belgyógyászok, kardiológus, lipidológusok, háziorvosok stb. ), akik fellapozzák a szerzőpáros kötetét. Az érelmeszesedés kialakulásával kapcsolatos tudnivalók után olvashatunk egyebek mellett a primer hyperlipoproteinaemiáról, a secunder dyslipidaemiákról, a vonatkozó pajzsmirigy-, vese- és alkoholproblémákról, a gyógyszerek lipidanyagcserére gyakorolt hatásáról, a lipidek atherogenesisben játszott szerepéről, a hyperlipidaemiák kezelési lehetőségeiről, a gyógyszeres kezelésről, és a hepatoxicitás lehetséges mechanizmusairól. Az utolsó három fejezetben esik szó az NCEP ATP és a MAT (Magyar Atherosclerosis Társaság) által ajánlott lipidértékekről, a hyperlipidaemiás betegek ellátásáról és a hazánkban forgalomban levő lipidcsökkentő gyógyszerekről. A szakkönyvet irodalomjegyzék és tárgymutató zárja. ISBN: 978-963-226-282-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 415 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 16:54
. Paragh György: Hyperlipidaemiák - Jelenlegi ára: 4 415 Ft

Fontos