2011. július 27., szerda

Baigent, Michael: A Valkűr-hadművelet - Jelenlegi ára: 2 380 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A Valkűr-hadműveletA könyv listaára: 2900 Ft. Leírás:
1944. júliusában a Harmadik Birodalom már végóráit élte. Claus von Stauffenberg ezredes ekkor határozta el végleg, hogy csak a Führer megölése révén lehet megmenteni a német hazát. A július 20-án végrehajtott merénylet azonban kudarcot vallott. Az ezt követő boszorkányüldözés megsemmisítette a német hadsereg tisztjei által szervezett ellenállási mozgalmat, és háború még közel egy évig tartott. A népszerű szerzőpáros legújabb kötetének középpontjában Stauffenberg karizmatikus alakja és a Hitler ellenes német ellenállás története áll. A szerzők nem hagyományos értelemben vett életrajzot írtak, a sikertelen merénylet végrehajtójának alakja szemükben a németség zivataros múltjának jelképévé magasztosult. Stauffenbergből a kötet lapjain egy huszadik századi hősi jellem lesz, aki át tudta hidalni korunk szakadékát a gondolat embere és a tettek embere között. A könyvből megtudhatjuk, hogy a Hitler ellen szervezett közel fél száz merénylet kitervelői közül sokak eszméit nagyban meghatározta a Stefan George misztikus és ezoterikus költő körül szerveződött kultusz. Az ifjú Stauffenberg is egyike volt a költő csodálóinak, az általa vezetett Titkos Németország ellenállási mozgalom is egyik utolsó versének címét viselte. Az alapos kutatások végeredményeként megszületett munkából nem csak a Hitler elleni sikertelen merényletek és az azokat követő megtorlások véres krónikáját ismerhetjük meg, hanem egy néplélektani elemzést is kapunk, amely feltárja a nemzetiszocializmusnak a német identitás újkori válságából eredeztethető gyökereit. ISBN: 978-963-643-051-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 380 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 01:56
. Baigent, Michael: A Valkűr-hadművelet - Jelenlegi ára: 2 380 Ft

Fontos